Dhome Dopio

Dhoma Dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dopio

Dhoma dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dyshe

Dhoma dyshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,Tv satelitor, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dyshe

Dhoma dyshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,Tv satelitor, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Treshe

Dhoma treshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,Tv satelitor, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Treshe

Dhoma treshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,Tv satelitor, mini bar, telefon, internet WiFi.

Suite

Suita eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,Tv satelitor, mini bar, telefon, internet WiFi.

Suite

Suita eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,Tv satelitor, mini bar, telefon, internet WiFi.